Hola a tots i a totes!
Avui a la tarda hem quedat tots els rossinyols d'Olot, i cada parella hem fet un plat típic de la procedència del nostre mentorat. Alguns ja el portaven fet i d'altres els hem fet allà.
En el nostre cas, hem fet uns pastissets de carabassa, amb sucre moreno i farina.
Ens hem hagut de dividir tots per la petita cuina que hi ha a l'ideal, repartint-nos el material i ajudant-nos tant com hem pogut.
La Liu i jo, tot i que semblava un plat senzill, hi hem estat força estona. Primer hem bullit la carabassa per tal que quedés tova i la poguéssim triturar. Un cop triturada, hem afegit farina i l'hem anat barrejant fins que ha quedat una massa consistent. A continuació hem fet boletes petites i hem afegit sucre al mig de la bola i l'hem aixafat. Quan les hem tingut totes fetes, les hem fregit a la paella. Hem rigut molt a l'hora de realitzar-lo perquè no sabíem si ho estàvem fent bé, ja que no l'havíem fet mai, només l'havia vist fer a la seva mare algun cop.
Tenien un gust molt bo, però ens ha fallat que algun era una mica cru de dins.
Ha estat una experiència molt divertida i ens ha servit per treballar en equip juntes per realitzar el plat. També hem pogut relacionar-nos amb els altres mentorats i les mentores de cada un i gaudir d'una bona estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada