dilluns, 22 de desembre del 2014

Cuinem

Hola a tots i a totes!

Avui a la tarda hem quedat tots els rossinyols d'Olot, i cada parella hem fet un plat típic de la procedència del nostre mentorat. Alguns ja el portaven fet i d'altres els hem fet allà.
En el nostre cas, hem fet uns pastissets de carabassa, amb sucre moreno i farina.

Ens hem hagut de dividir tots per la petita cuina que hi ha a l'ideal, repartint-nos el material i ajudant-nos tant com hem pogut. 

La Liu i jo, tot i que semblava un plat senzill, hi hem estat força estona. Primer hem bullit la carabassa per tal que quedés tova i la poguéssim triturar. Un cop triturada, hem afegit farina i l'hem anat barrejant fins que ha quedat una massa consistent. A continuació hem fet boletes petites i hem afegit sucre al mig de la bola i l'hem aixafat. Quan les hem tingut totes fetes, les hem fregit a la paella. Hem rigut molt a l'hora de realitzar-lo perquè no sabíem si ho estàvem fent bé, ja que no  l'havíem fet mai, només l'havia vist fer a la seva mare algun cop.

Tenien un gust molt bo, però ens ha fallat que algun era una mica cru de dins.

Ha estat una experiència molt divertida i ens ha servit per treballar en equip juntes per realitzar el plat. També hem pogut relacionar-nos amb els altres mentorats i les mentores de cada un i gaudir d'una bona estona.

Aquí us deixo una fotografia del plat que hem realitzat la Liu i Jo.



I finalment aquí tots els plats que hem pogut menjar. Hi havia plats de primer, de segon i de postres, tots de gustos molt diferents però molt bons a la vegada. Mireu quin goig la taula:





Amb moltes ganes de tornar a quedar-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada